Tatil Turizminde Yeni Trend; Villa Tatili

Tatil Turizminde Yeni Trend; Villa Tatili

Yurt dışında uzun yıllardır oldukça popüler olan villa tatili ülkemizde de son yıllarda oldukça fazla ilgi görmeye başlamıştır.

Villa tatili denildiği zaman akla müstakil, bahçe içinde, özel yüzme havuzlu villalar gelse de aslında daha fazlasını bünyesinde bulundurmaktadır. Dilediğiniz büyüklükte ve dilediğiniz özellikte bir villa kiralayabilirsiniz. Dilerseniz muhafazakar bir villa kiralayarak gözlerden uzak, sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte baş başa tatilinizi yapabilirsiniz. Dilerseniz de kapalı ısıtmalı havuzlu villa tercih ederek dört mevsim tatil keyfinizden ödün vermeden tatilinizi planlayabilirsiniz. Balayı planlarınızı yaparken, bu ilk ve en özel tatiliniz için hususi olarak hazırlanmış, jakuzi, ısıtmalı havuz gibi seçenekler sunan balayı villalarını tercih edebilirsiniz.

Otel, apart, tatil köyü gibi ortak kullanım alanlarından faydalandığınız bir tatil yapmak istemiyorsanız, yeme – içme saatlerine mahkum olmak zorunda hissetmediğiniz, dilediğiniz saatlerde dilediğiniz aktiviteler planlayarak tatil yapmak istiyorsanız sizde villa tatilini tercih edebilirsiniz. Konakladığınız bölgenin tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini keşfedebilir, bölgeye uygun aktivitelere katılabilir veya kendi gezi rehberinizi oluşturabilirsiniz. Kiralık villa tatili size istediğiniz bütün olanakları sunabilir. Hem daha ekonomik hem de daha keyifli bir tatil yapmak istiyorsanız sizde villa tatilini tercih edebilirsiniz.

İster muhafazakar villa, ister kapalı ısıtmalı havuzlu villa, isterseniz de jakuzili balayı villası olsun tatilinizi kiralık villada yapmak istiyorsanız Tatilim Villada ofisi ile iletişime geçerek tatilinizi planlayabilirsiniz. 

Müşteri Girişi