Neden mi Tatilim Villada?

Neden mi Tatilim Villada?

 Yazın tatil herkesin hakkı, sizler için planlanmış bir tatil için hizmetinizdeyiz. Nasıl mı? Tatilim Villada ailesi olarak yıl içerisinde çalıştığınız, yorulduğunuz zamanları bizimle telafi etmeniz artık çok kolay, stresten, sesten uzak bir tatil için sizlere Kalkan kiralık villa tatiline bekliyoruz. İster aileniz ister arkadaşlarınız ile doğa ile iç içe, huzurlu bir ortamda tatilin keyfini çıkarmanız için sizleri bekliyoruz.

Neden mi Tatilim Villada?

 Tatilim Villada ailesi olarak sizlere sunduğumuz Kalkan kiralık villa tatilinde hem denize olan mesafesi olarak hem de her villamızın havuza sahip olması sizlere gerçek bir tatil yaşatmak için olmazsa olmazlarımızdandır. İster Havuz, İster Deniz karar size kalmış. Seçeceğiniz Antalya Kaş kiralık villa çeşitlerimiz de villa bahçelerinde bulunan çocuklarınıza ve size özel geniş yüzme havuzları mevcuttur. Villalar plaja oldukça yakın oldukları için tatilinize her gün denizden başlayabilme şansı da sizlerin elindedir.

Tatil İçin Çok Uzaklara Gitmenize Gerek Yok! 

Ulaşımı Kolay Villalar; Uygun fiyata kiralık villa imkanlarımız ile Kaş, Antalya Kemer, Kalkan gibi noktalara yakın olan kiralık villalara ana yolar üzerinden ulaşım mümkündür. Villalardan araçlarımız ile şehir merkezine ulaşım da sağlanabilmektedir. Yani villalarda konaklarken ihtiyacınız olan her an şehir merkezine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

İster Aileniz İle İster Arkadaşlarınız İle Eğlenceli Bir Tatil

 Kalabalık bir tatil geçirecekseniz otelleri tercih edeceğiniz zaman neredeyse tüm paranızı koymak zorunda kalıyorsunuz. Bu sorunun önüne geçebilmek adına kiralık doğa manzaralı villalarımız ile kalabalık bir aile veya arkadaşlarınız ile konaklayabileceğiniz Kalka kiralık villa çeşitlerimiz sizlere uygun olarak inşa edilmiş ve birden çok yatak odası ve banyoya sahiptir.

Sıkıcı Otel Odalarına Son Villa Dekorasyonu

 Kalkan da kiralayacağınız villada tüm detaylar yorgunluğunuzu ruhunuzdan söküp alabilmek için düşünülmüştür. Son teknoloji ürünleri, size özel tasarlanmış mimari, yeşille bütünleştirilmiş bahçe, lüks mobilya grupları, birbirinden farklı duş sistemleri ve doğayla iç içe konum sizlere sunulan bir hediye eşliğindedir. Konaklayacağınız villalarımız da dekorasyon oldukça ön planda tutulmuştur. Her zevke uygun olarak tasarlanan villalar hem konforu ile hem de şıklığı ile sizleri beklemektedir. Kalkan kiralık villalarımız da tatiliniz geçirmek için sadece bavulunuzu alıp gelmeniz yeterli olacaktır. Mutfak olsun, oturma grupları, havlular, yataklar gibi her şey villanız içerisinde bulunmaktadır. Sizlere bol eğlenceli vakit geçirmek kalmaktadır.


Müşteri Girişi