Muhafazakar villalar ile Muhafazakar oteller arasındaki farklar

Muhafazakar villalar ile Muhafazakar oteller arasındaki farklar

Son dönemlerde turizmde yeni başlayan islami (helal) tatil, helal turizm anlayışı tatilcileri muhafazakar otel ya da muhafazakar villalara yönlendirmektedir. Muhafazakar otellerde yapılan tatillerde eşler birbirlerinde ayrı aktiviteler yapar iken muhafazakar villalarda böyle bir durum söz konusu değildir. İslami villalar korunaklı olmasından ve dışarıdan sizi ve ailenizi gören kimse olmamasından dolayı havuz ve bahçe tamamen sizin özel alanınız olmaktadır. Muhafazakar villalar sizin eşiniz ve çocuklarınız ile beraber vakit geçirmenize, birlikte aktiviteler organize etmenize olanak sunmaktadır. İslami (helal) villalar muhafazakar otel konseptinde olmadığından ötürü sizlere kendi evinizin konforunda tatil yapma olanağını verir.

Muhafazakar otellerde bayanlar kıyafet seçimlerini dini yaşantısına göre seçerken muhafazakar villalarda gerek açık havuz tercihine göre gerekse kapalı havuzlu villa seçeneklerini değerlendirerek dilediği özgürlükte havuza girebilirler.

Dini kültürünüze uygun bir hayat sürüyorsanız ve aynı zamanda aileniz ile birlikte vakit geçirerek tatil yapmak istiyorsanız muhafazakar otel konseptinin yerine muhafazakar villa tatilini seçmeniz sizin açınızdan çok daha keyifli ve huzurlu bir tatil olacaktır. Muhafazakar villalar eşinizden ve çocuklarınızdan ayrı tatil yapmak yerine bütün aile bir arada tatil yapmanın bütün avantajlarını sizlere sunmaktadır.

Yapılan yanlış tatil planları bütün yıl hayal ederek beklediğiniz tatilinizi mahvedebilir. Tatilim Villada ekibi olarak size ve ailenize en uygun villa tatilini seçmeniz konusunda yardımcı olmak adına hizmet vermekteyiz. Muhafazakar villalarda seçeceğiniz gerek ısıtmalı havuzlu villa gerek kapalı havuzlu villa gereksede deniz manzaralı villa gibi seçeneklerden dilediğiniz kriterleri belirleyerek tatilinizi planlayabilirsiniz.
Müşteri Girişi