Kiralık Lüks Villa Nedir ?

Kiralık Lüks Villa Nedir ?

Kiralık lüks villalar temel gereksinimlerden fazlasını içinde barındıran villa seçenekleridir. Geniş yüzme havuzu, panoramik deniz manzarası, jakuzi gibi daha birçok özelliğin bir veya birden fazlasını içinde barındırır. Normal standart özelliklerden farklı olarak daha lüks ve konforlu dizayn edilen kiralık lüks villalar misafirlerimizin her türlü ihtiyacı düşünülerek hazırlanmaktadır.

Lüks tatil denildiğinde her ne kadar akıllara 5 ya da 7 yıldızlı her şey dahil otel konaklamaları gelse de artık tatilciler için kiralık lüks villa tatili de bir alternatif oluşturmaktadır. Otellerde olanın aksine villa tatilinde yemediğiniz yemeğin, içmediğiniz alkolün vb. bedelini ödemek zorunda kalmazsınız. Fiyata dahil hizmetler için sizden ekstra ücret talep edilmez. Evinizin konforunda dilerseniz kendi yemeğinizi yapabilir dilerseniz de dışarıda birçok seçenek arasından istediğiniz restoranda yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Eşiniz ve ya sevdikleriniz ile baş başa özel bir tatil ya da balayı tatili için eşsiz bir seçenek sunmaktadır. Kiralık muhafazakâr lüks villalar ya da kiralık lüks balayı villaları kiralayarak sevdikleriniz ile gözlerden uzak keyifli ve konforlu bir tatil planlayabilirsiniz.

Kiralık lüks villalar ister muhafazakâr lüks villa olsun ister deniz manzaralı lüks villa olsun villa, bahçe ve havuz bütünüyle birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılmıştır. Villalar da kullanılan mobilya, mutfak araç ve gereçleri, dekorasyon, banyo misafirlerin keyif ve konforu düşünülerek hazırlanmaktadır.

Tatilim Villada ekibi olarak dilediğiniz gibi bir tatil planlamanız da sizlere yardımcı olmaktan sevinç duyarız.
Müşteri Girişi