Kiralık Isıtmalı Havuzlu Villalar

Kiralık Isıtmalı Havuzlu Villalar

Tatilim Villada bulunan kiralık villalar size konaklama ve bağımsız bir ortam sunar. Isıtmalı havuzlu villalarda tatile gelen kişilerin en büyük avantajı havuzunun isteğe bağlı olarak her daim sıcak olmasıdır. 
Isıtmalı havuzlu villalarda kış aylarında ve serin bahar aylarında ki durumlarda havuz ısıtması kapalı havuzlu villa ya da açık havuzlu villa ısıtma özelliğine sahip olarak maksimum 26’c ye kadar kapalı havuzlarda ise 30’c ye kadar ısınmaktadır. Bu villalar genellikle Kalkan çevresinde yer almaktadır. Çoğunlukla havuz ısıtması için ekstra ücret alınmaktadır. 
Havuz ısıtması elektrik enerjisi ile gerçekleştiği için maliyet villa elektriğine yansıdığı için ücret alınması uygun görülmektedir. Böylece gözlerden uzak muhafazakâr villalarımızda özel havuz, bahçenin ve diğer kullanım alanlarının gözden uzak kullanımıyla sadece birbirinizin farkında olabileceğiniz rahat ve keyifli tatilin tadını çıkarabilirsiniz. İslami yapısını benimsemiş olan tesettür ve mutaassıp kişiler için dizayn edilmiş helal villalarda mahremiyet çerçevesi içinde rahat keyif geçirebilecekleri rahat bir şekilde yüzebilecekleri bir ortam sunmakta ve istedikleri beklentiyi ve memnuniyeti karşılamaktadır. Balayını geçirmek isteyen çiftlerimiz tatilinizin huzur içine geçebilmesi özellikle evlilik yorgunluğunu çıkarmak amacıyla stresten uzak lüks ve ayrıcalıklı yaşamak istiyorsanız sizler için balayı villaları bulunmaktadır. Çiftler gözden uzak romantik saatler geçirebileceklerdir. Kapalı havuzlu villalarda rahat bir şekilde yüzüp keyif çıkarabileceğinizden emin olabilirsiniz. Hiç bir dış etkiye maruz kalmadan dilediğinizce tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. 
Bu sayede Tatilim Villada dilediğiniz beklentiyi ve memnuniyeti bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Gerek müşteri hizmetiyle her istek ve arzuya bağlı olarak hizmet vermekte. 
Tatil mi ? Tatilim Villada.
Müşteri Girişi