Antalya Kaş Kiralık Villada Tatil

Antalya Kaş Kiralık Villada Tatil

Antalya Kaş Kiralık Villada Tatil

Bir deniz kaplumbağasının gözüne vuran Ay gibi kıvrılır Kaş kıyıları. Güneş inceden doğar, dağların arkasından yükselir, binlerce yıllık medeniyetlerin yaşayıp geçtiği kızıl toprak ateş altında kavrulur. Damar damar çatlayan yer yüzü, iki adım sonra tuzlu kayalara kavuşur.

 Yosun kokan deniz hınzır dalgalarıyla vurur kayaya, seken damlalar ayak bileklerinden tutar çeker seni içine. Deniz kaplumbağasının gözündeki ışığa dönersin çok geçmeden. Üç kulaç sonra, sok kafanı suya… Küçük Kara Balık küçük bir ordu kurmuş kendine. Yerinde duramaz Papaz Balıklarını takmış peşine. Hepsi toplanmış Sarpaların sarı çizgilerine bakıyorlar, koca ağızlı bilgiç Çütre dipten ağır geliyor, Gün Balıkları rengarenk mayolarıyla her gün yeniden başlayan Kaş kıyı panayırından geçiş yapıyor. Bu yüzden Kaş,  son yılların popüler tatil merkezleri arasında yerini almış durumda. 
 
Yerli yabancı herkesin tercih edebileceği Kalkan havuzlu kiralık villa, Kaş Kalkan lüx kiralık villa çeşitlerimiz ile her yaştan her kesimden tatil yapmak için herkes Kaş’ı merak ediyor. Kaş’ın olağanüstü doğası, görüşü 40 metreyi bulan denizi ve kaliteli yeme içme seçenekleri bu merakın en büyük nedenleri arasında. Her Kaş tatilinden dönen, arkadaşlarına geçirdiği unutulmaz anlardan bahsediyor. Hal böyle olunca Kaş’a gitmek herkesin hayallerini süslüyor.

 Peki, Kaş’a tatil için gittiniz diyelim, nerede kalacaksınız? Bölge kamp ve karavan tatili açısından dikkate değer seçenekler sunuyor. Kamp ve karavancılar bir bölgenin turistik açıdan ne kadar renkli ve keşfedilmeye değer olduğunun kanıtıdır. Genelde araştıran ve merak eden tatilciler olan gezgin bünyeler, bir yere gidiyorsa muhakkak bir bildikleri vardır.

 O halde haydi Kaş’a! Ama ya çadır kampı yapmak istemiyorsanız? Belki de bu tatil hiç uğraşmadan gidip dinlenmeye ihtiyacınız var… Ama dev zincir oteller yerine daha özenli, daha kişisel konaklama seçenekleri peşindeyiz. Zaten Kaş’ta öylesini arıyorsanız Tatilim Villada kalitesi ve güvencesi ile doğru yerdesiniz demektir. Tatilim Villada, Kaş lüks kiralık villalar ile Kaş’a özel benzersiz anlar için villada tatil imkânı sunuyor… Sizin ihtiyaçlarınıza uygun seçeceğimiz kiralık Kaş villalar arasında hem aileniz ile hem de arkadaşlarınız ile Kaş lüks villada tatil alternatifleri var.

 Gönlünüzden geçen tatilin nasıl olduğunu bilmiyoruz ama Kalkan kiralık balayı villada tatil yapmak istiyorsanız bizlere ulaşarak size en uygun fiyatlı Kaş kiralık villalardan size uygun olan villayı hemen bize iletişim bölümünden ulaşarak seçebiliriz. Tatilim Villada ile artık villada tatil yapmak hayal olmaktan çıkıyor… 
Müşteri Girişi